Graniet motief - antraciet

Granietmotief

Wanneer u de keuze voor een beton schutting heeft gemaakt, staat u daarna misschien nog wel een belangrijkere keuze te wachten: de keuze voor een motief. Beton schuttingen zijn namelijk leverbaar in veel verschillende motieven waardoor u uw eigen unieke beton schutting kunt samenstellen.

Uitstraling

Regelmatig zien we graniet terugkomen in interieurs of sierbestrating dankzij de stijlvolle uitstraling. Aanrechtbladen worden bij uitstek vaak van graniet gemaakt omdat het de keuken zo’n luxe aanzien geeft. Ook schuttingen kunnen worden voorzien van de stijlvolle en luxe uitstraling van graniet. Wilt u een schutting met granieten uitstraling? Kies dan voor een beton schutting met graniet motief.

Mogelijkheden

Betonschermen met Granietmotief zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, taupe, stampgrijs en antraciet. Om een beter beeld te krijgen van hoe het granietmotief er over een hele schutting eruit ziet, kunt u eens een kijkje nemen bij de foto’s waar u verschillende beton schuttingen met granietmotief vindt. Het granietmotief is zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar.

Schuiven naar boven
Open chat
Heeft u vragen ?