Betonschutting

Met de betonnen schuttingen van Betonschutting.nl behoort het imago van een grauw grijze betonschutting voorgoed tot het verleden. Betonschutting.nl biedt u een breed assortiment van betonschuttingen in verschillende kleuren en motieven.

Een betonschutting is een goed alternatief voor een gemetselde muur. Voor het plaatsen van betonschuttingen behoeft u geen fundering aan te leggen en de duurzaamheid is nagenoeg hetzelfde. Ook is een betonschutting vele malen goedkoper dan metselwerk en met de verschillende motieven en kleuren is er voor elke stijl een passende combinatie. Van klassiek tot modern. Wanneer u kiest voor een betonschutting van Betonschutting.nl, kiest u voor een duurzaam product.

Onze betonschutting bestaat uit elementen van 36 cm hoog. Het onderste element gaat ongeveer 10 cm in de grond. De hoogte van uw schutting kan variëren tussen 2 en 9 elementen (65 cm tot 300 cm)

De betonnen schuttingen van betonschutting.nl zijn in verschillende modellen beschikbaar, denk daarbij aan verschillende motieven, kleuren, ook de hoogte kan in verschillende maten variëren. Hieronder een overzicht van de beschikbare motieven en kleuren en of deze dubbelzijdig of enkelzijdig beschikbaar zijn.

Mogelijkheden Dubbelzijdig

Hieronder een overzicht van alle motieven die enkelzijdig beschikbaar zijn. De motieven zijn beschikbaar in de kleuren; antraciet, wit, taupe & stampgrijs

Schuiven naar boven
Open chat
Heeft u vragen ?