Rhein motief - antraciet

Rheinmotief

Wanneer u de keuze voor een beton schutting heeft gemaakt, staat u daarna misschien nog wel een belangrijkere keuze te wachten: de keuze voor een motief. Beton schuttingen zijn namelijk leverbaar in veel verschillende motieven waardoor u uw eigen unieke beton schutting kunt samenstellen.

Uitstraling

Een combinatie van klassiek en modern komt steeds vaker terug in het huiselijk interieur en nu ook in de wereld van de schuttingen. Het Rhein motief is zo’n voorbeeld van een mix tussen klassiek en modern. Bij een beton schutting met Rhein motief wordt een strakke betonplaat afgewisseld met stroken van het nostalgie motief. Dit geeft een speels effect en tegelijkertijd een schutting met een unieke uitstraling.

Mogelijkheden

Betonschermen met rheinmotief zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, taupe, stampgrijs en antraciet. Om een beter beeld te krijgen van hoe het rheinmotief er over een hele schutting eruit ziet, kunt u eens een kijkje nemen bij de foto’s waar u verschillende beton schuttingen met rheinmotief vindt. Het rheinmotief is zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar.

Schuiven naar boven
Open chat
Heeft u vragen ?