Klassieksteen motief - antraciet

Klassieksteenmotief

Wanneer u de keuze voor een beton schutting heeft gemaakt, staat u daarna misschien nog wel een belangrijkere keuze te wachten: de keuze voor een motief. Beton schuttingen zijn namelijk leverbaar in veel verschillende motieven waardoor u uw eigen unieke beton schutting kunt samenstellen.

Uitstraling

Wanneer u een schutting zoekt waarbij robuustheid en elegantie moeiteloos in elkaar worden verweven, dan is een schutting met het klassieke steenmotief een goede optie. Het motief lijkt op een gemetselde muur waardoor de schutting klassieke uitstraling heeft. Daarnaast is het klassieke steenmotief een redelijk unieke manier om uw schutting te bekleden.

Mogelijkheden

Betonschermen met klassieksteenmotief zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, taupe, stampgrijs en antraciet. Om een beter beeld te krijgen van hoe het klassieksteenmotief er over een hele schutting eruit ziet, kunt u eens een kijkje nemen bij de foto’s waar u verschillende beton schuttingen met klassieksteenmotief vindt.

Intresse in een betonschutting met klassieksteen motief

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

 

Bent u op zoek naar een beton met hout combinatie met klassieksteen motief schutting klik dan hier voor de mogelijkheden.

Schuiven naar boven
Heeft u vragen ?