Gebrokensteen motief - antraciet

Gebrokensteenmotief

Wanneer u de keuze voor een beton schutting heeft gemaakt, staat u daarna misschien nog wel een belangrijkere keuze te wachten: de keuze voor een motief. Beton schuttingen zijn namelijk leverbaar in veel verschillende motieven waardoor u uw eigen unieke beton schutting kunt samenstellen.

Uitstraling

U creëert een eigentijdse beton schutting met het gebroken steenmotief. Het gebroken steenmotief is een luxe uitvoering van het steenmotief en dankt zijn naam aan de uitstraling van een door midden geslagen steen. Een beton schutting met gebroken steen motief ziet er van een afstandje uit als een ruw gemetselde muur. De voorzijde en eventueel de achterzijde van de schutting heeft de uitstraling van door midden geslagen stenen, maar de overige zijden zijn recht en scherp afgesleten waardoor de schutting een stuk moderner en eigentijdser wordt.

Mogelijkheden

Betonschermen met gebrokensteenmotief zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, taupe, stampgrijs en antraciet. Om een beter beeld te krijgen van hoe het gebrokensteenmotief er over een hele schutting eruit ziet, kunt u eens een kijkje nemen bij de foto’s waar u verschillende beton schuttingen met gebrokensteenmotief vindt. Het gebrokensteenmotief is zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar.

Schuiven naar boven
Open chat
Heeft u vragen ?